Συζυγοσ Φωφησ Γεννηματα : ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ - Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε.

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, 25 οκτωβρίου και ώρα 12:04 η πρόεδρος . Συντετριμμένος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης. Ο σύζυγός της είναι συντετριμμένος από τον χαμό της. Στο πλάι της φώφης γεννηματά ήταν συνεχώς ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης. «με τον ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας», έλεγε πριν δύο χρόνια η φώφη γεννηματά, μιλώντας για .

Συντετριμμένος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης. ΧΙΛΙÎ'Î
ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠÎ'ΣΟΚ ΣΤΗ from www.tastv.gr
Συντετριμμένος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης. Πρώτος σύζυγος της ήταν ο αλέξανδρος ντέκας, με τον οποίο παντρεύτηκαν όταν η φώφη ήταν 22 ετών και απέκτησαν μαζί μία κόρη. Η φώφη γεννηματά πέθανε σήμερα, δευτέρα 25 αυγούστου, σκορπώντας θλίψη σε όλη την ελλάδα και ειδικά στους οικείους της. Ο σύζυγός της είναι συντετριμμένος από τον χαμό της. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, ήταν από αυτούς που βρέθηκε μέχρι το τέλος της ζωής της στο πλευρό της. Ποιος είναι ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης. Στο πλάι της φώφης γεννηματά ήταν συνεχώς ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης. Τσούνης ήταν ο φύλακας άγγελος κι ο μεγάλος έρωτας της .

Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, ήταν από αυτούς που βρέθηκε μέχρι το τέλος της ζωής της στο πλευρό της.

«με τον ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας», έλεγε πριν δύο χρόνια η φώφη γεννηματά, μιλώντας για . Η πρόεδρος του κιναλ, έδινε για πολλά . Η φώφη γεννηματά πέθανε σήμερα, δευτέρα 25 αυγούστου, σκορπώντας θλίψη σε όλη την ελλάδα και ειδικά στους οικείους της. Συντετριμμένος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης. Την στήριξε στη μεγάλη μάχη με την . Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, η φώφη γεννηματά μετά από γεναία μάχη με τον καρκίνο,. Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά νικημένη από τον ειλεό. Πρώτος σύζυγος της ήταν ο αλέξανδρος ντέκας, με τον οποίο παντρεύτηκαν όταν η φώφη ήταν 22 ετών και απέκτησαν μαζί μία κόρη. Ο σύζυγός της είναι συντετριμμένος από τον χαμό της. Τσούνης ήταν ο φύλακας άγγελος κι ο μεγάλος έρωτας της . Ποιος είναι ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης. Στο πλάι της φώφης γεννηματά ήταν συνεχώς ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης.

Η πρόεδρος του κιναλ, έδινε για πολλά . Στο πλάι της φώφης γεννηματά ήταν συνεχώς ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης. Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, 25 οκτωβρίου και ώρα 12:04 η πρόεδρος . Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά νικημένη από τον ειλεό.

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, η φώφη γεννηματά μετά από γεναία μάχη με τον καρκίνο,. ΧΙΛΙÎ'Î
ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠÎ'ΣΟΚ ΣΤΗ from www.tastv.gr
Η πρόεδρος του κιναλ, έδινε για πολλά . Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά νικημένη από τον ειλεό. Ποιος είναι ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης. Τσούνης ήταν ο φύλακας άγγελος κι ο μεγάλος έρωτας της . Πρώτος σύζυγος της ήταν ο αλέξανδρος ντέκας, με τον οποίο παντρεύτηκαν όταν η φώφη ήταν 22 ετών και απέκτησαν μαζί μία κόρη. Την στήριξε στη μεγάλη μάχη με την . Ο σύζυγός της είναι συντετριμμένος από τον χαμό της. Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, 25 οκτωβρίου και ώρα 12:04 η πρόεδρος .

Τσούνης ήταν ο φύλακας άγγελος κι ο μεγάλος έρωτας της .

Την στήριξε στη μεγάλη μάχη με την . Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, ήταν από αυτούς που βρέθηκε μέχρι το τέλος της ζωής της στο πλευρό της. Τσούνης ήταν ο φύλακας άγγελος κι ο μεγάλος έρωτας της . Στο πλάι της φώφης γεννηματά ήταν συνεχώς ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης. Συντετριμμένος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης. Ο ανδρέας τσούνης ήταν ο δεύτερος σύζυγος της και αυτός που βρέθηκε μαζί της μέχρι το τέλος της ζωής της. Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Πρώτος σύζυγος της ήταν ο αλέξανδρος ντέκας, με τον οποίο παντρεύτηκαν όταν η φώφη ήταν 22 ετών και απέκτησαν μαζί μία κόρη. Η φώφη γεννηματά πέθανε σήμερα, δευτέρα 25 αυγούστου, σκορπώντας θλίψη σε όλη την ελλάδα και ειδικά στους οικείους της. «με τον ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας», έλεγε πριν δύο χρόνια η φώφη γεννηματά, μιλώντας για . Η πρόεδρος του κιναλ, έδινε για πολλά . Ο σύζυγός της είναι συντετριμμένος από τον χαμό της. Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, η φώφη γεννηματά μετά από γεναία μάχη με τον καρκίνο,.

Ποιος είναι ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης. Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, ήταν από αυτούς που βρέθηκε μέχρι το τέλος της ζωής της στο πλευρό της. Συντετριμμένος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης. Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, 25 οκτωβρίου και ώρα 12:04 η πρόεδρος .

Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, ήταν από αυτούς που βρέθηκε μέχρι το τέλος της ζωής της στο πλευρό της. ΧΙΛΙÎ'Î
ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠÎ'ΣΟΚ ΣΤΗ from www.tastv.gr
Η πρόεδρος του κιναλ, έδινε για πολλά . Συντετριμμένος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης. Πρώτος σύζυγος της ήταν ο αλέξανδρος ντέκας, με τον οποίο παντρεύτηκαν όταν η φώφη ήταν 22 ετών και απέκτησαν μαζί μία κόρη. Η φώφη γεννηματά πέθανε σήμερα, δευτέρα 25 αυγούστου, σκορπώντας θλίψη σε όλη την ελλάδα και ειδικά στους οικείους της. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, ήταν από αυτούς που βρέθηκε μέχρι το τέλος της ζωής της στο πλευρό της. Τσούνης ήταν ο φύλακας άγγελος κι ο μεγάλος έρωτας της . Ο σύζυγός της είναι συντετριμμένος από τον χαμό της. Ποιος είναι ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης.

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, η φώφη γεννηματά μετά από γεναία μάχη με τον καρκίνο,.

Στο πλάι της φώφης γεννηματά ήταν συνεχώς ο σύζυγός της ανδρέας τσούνης. Συντετριμμένος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης. Ποιος είναι ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης. Η πρόεδρος του κιναλ, έδινε για πολλά . Πρώτος σύζυγος της ήταν ο αλέξανδρος ντέκας, με τον οποίο παντρεύτηκαν όταν η φώφη ήταν 22 ετών και απέκτησαν μαζί μία κόρη. «με τον ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας», έλεγε πριν δύο χρόνια η φώφη γεννηματά, μιλώντας για . Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, η φώφη γεννηματά μετά από γεναία μάχη με τον καρκίνο,. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, ήταν από αυτούς που βρέθηκε μέχρι το τέλος της ζωής της στο πλευρό της. Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Ο σύζυγός της είναι συντετριμμένος από τον χαμό της. Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως έφυγε από τη ζωή η φώφη γεννηματά νικημένη από τον ειλεό. Ο ανδρέας τσούνης ήταν ο δεύτερος σύζυγος της και αυτός που βρέθηκε μαζί της μέχρι το τέλος της ζωής της. Τσούνης ήταν ο φύλακας άγγελος κι ο μεγάλος έρωτας της .

Συζυγοσ Φωφησ Γεννηματα : ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠÎ'ΣΟΚ ΣΤΗ - Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε.. Ο σύζυγός της είναι συντετριμμένος από τον χαμό της. Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, η φώφη γεννηματά μετά από γεναία μάχη με τον καρκίνο,. Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, 25 οκτωβρίου και ώρα 12:04 η πρόεδρος . Ποιος είναι ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης. «με τον ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας», έλεγε πριν δύο χρόνια η φώφη γεννηματά, μιλώντας για .